Biggenruggen Kopen

Gepubliceerd mei 29, 23
3 min read

Varkensruggen Van Beton

Als je verwachtte een jong varken op de weg te zien, moeten we je teleurstellen - parkeerpalen kopen. Veenendaal ligt namelijk vol met andere biggenruggen. Dat zijn van die halfronde betonnen obstakels op parkeerterreinen, bij winkels en in woonstraten. Advertentie wordt geladen… Ze worden ook wel varkensruggen, jumboblokken, olifantenruggen of stootbanden genoemd. In België geven ze er soms de naam Frans brood aan.

Biggenruggen zie je in verschillende maten in de Veenendaalse straten liggen. Meestal in een grijze betonkleur, maar ze kunnen ook geel of blauw zijn. biggenruggen kopen. Deze stootbanden geven het einde van een parkeervak aan, voorkomen ramkraken of zorgen dat het verkeer de juiste richting op rijdt. Nu je weet wat biggenruggen zijn, zie je ze waarschijnlijk overal liggen.

Varkensrug Beton Rond - Grijs

Daar liggen ze zodat de slagboom niet omvergereden kan worden. Biggenruggen op straat ter bescherming. (Foto: Google Street View) Misschien is het je al opgevallen tijdens een wandeling door het Prattenburgse Bos of in straten met eikenbomen: er zijn… .

Stootrandbord BezoekersBiggenruggen Kopen

Een ruim basisassortiment aan tegels mét opvallend en herkenbaar symbool in (wit) pvc. Splintervrije kop. Kies uit letters, cijfers, symbolen voor fietsers, voetgangers, parkeerplekken, voorbehouden plekken voor mindervaliden, gezinnen en elektrische voertuigen … Symbolen op maat zijn mogelijk.

Varkensrug Beton Rond - Grijs

Gebogen aluminium parkeerborden voor op biggenruggen, ook wel varkensruggen of stootranden genoemd. Ontwerp zelf of lever je eigen ontwerp aan (parkeerpalen kopen). Onze gebogen stootrand parkeerborden voor op biggenruggen zijn gemaakt van Alupanel en voorzien van een klasse 3 reflecterende folie met 15 jaar garantie. Ook zijn onze biggenrug parkeerborden standaard voorzien van een Anti-graffiti coating.

Varkensruggen zijn ovaalvormige afscheidingen van beton. Je ziet ze vaak liggen bij parkeerplaatsen of rondom het verkeer. Ze worden ook vaak plakbanden, stootbanden of biggenruggen genoemd. Op de website van Betongoed kun je eenvoudig de varkensruggen bestellen. Ze hebben een afmeting van 95x20x11 centimeter en verder kun je kiezen tussen een middenstuk, eindstuk of enkel stuk.

Biggenrug 2x Afgerond Kopen

Een middenstuk en eindstuk kun je combineren. Een middenstuk heeft 2 vlakke kanten waar dus een eindstuk aan geplaatst moet worden. Zo kun je extra langere varkensruggen maken met een of meerdere middenstukken en twee eindstukken (aanrijdbeveiliging producten). Varkensruggen worden veel gebruikt in het verkeer en op parkeerplaatsen. Bij parkeerplaatsen worden de vakken zo beter aangeduid.

Jumboblokken En Varkensruggen Voordelig Online KopenAanrijbeveiliging Beton

Als er bijvoorbeeld een auto staat geparkeerd en een andere auto wil ervoor staan dan zorgen de betonnen varkensruggen ervoor dat deze auto niet door kan rijden en daardoor niet tegen de andere auto aanbotst (Varkensrug beton). Dit kan handig zijn in bijvoorbeeld wat donkerdere parkeergarages. Door de varkensruggen weten bestuurders ook al snel waar ze wel en niet kunnen parkeren.

Wat Zijn Varkensruggen?

Ze kunnen bijvoorbeeld als scheiding dienen tussen de auto’s en voetgangers of fietsers. Zo komen auto’s minder makkelijk op het fietspad terecht en andersom De betonnen varkensruggen kun je bij Betongoed kopen voor een voordelige prijs. Het beton van betongoed is kwalitatief erg goed en is 100% recyclebaar - Varkensruggen. De varkensruggen zijn verkrijgbaar in geel, wit en grijs.

Je kunt de varkensruggen natuurlijk ook zelf verven met speciale betonverf. Bij Betongoed kun je natuurlijk als bedrijf terecht, maar ook als particulier - aanrijdbeveiliging winkel. Naast varkensruggen verkopen ze ook nog vele andere soorten betonnen elementen. Op de website kun je alle informatie over de varkensruggen vinden. Mocht je meer informatie of advies willen dan kan je altijd contact opnemen met Betongoed.

Aanrijdbeveiliging Producten

Biggenruggen KopenParkeer Overlast Zat? Plaats Betonnen Biggenruggen


Varkensruggen van beton worden ook vaak plakbanden, stootbanden of biggenruggen genoemd. Het zijn ovaalvormige lange afscheidingen die vaak gebruikt worden in de infrastructuur. Zo duiden ze bij parkeerplaatsen de vakken beter aan en wordt er ook bij winkelcentra zo duidelijk gemaakt dat parkeren daar is toegestaan of juist niet is toegestaan (Varkensruggen).

Meer van Goedkoop

Navigation

Home

Latest Posts

Oud Hollands Snoep

Published Sep 13, 23
8 min read

Amerikaanse Snoepwinkel

Published Sep 13, 23
4 min read

Rush Herbal Poppers Kopen

Published Aug 03, 23
7 min read