Hoe Reinig Je Een Sekstoy? - Je Leest Het Hier!

Gepubliceerd apr. 23, 22
6 min read

Test Seksspeeltjes, Feestjes, Events En Meer

Bovendien kunnen seksspeeltjes tijdens het bewaren bedekt raken met stof en andere deeltjes - eerste keer anaal. De fabrikant van je speelgoed moet je eerste stop zijn voor wasinstructies. Sommige speeltjes kunnen bijvoorbeeld in de vaatwasser. Anderen kunnen dat niet. De meeste producten zullen je specifiek vertellen hoe je ze moet wassen Als je niet zeker bent van de exacte instructies van je speeltje, warm zeepsop een goede plek is om te beginnen.

Vochtig speelgoed kan gaan schimmelen. Overweeg een condoom om het risico op infectie te verminderen Laat we die nou voldoende op voorraad hebben. Condooms moeten zeker worden gebruikt om speelgoed te bedekken voor mensen die speelgoed delen met een partner (seks schommel). Want zelfs als je je speelgoed zorgvuldig schoonmaakt, is er nog steeds een kans op infectieoverdracht.

Satisyfer Pro 2

Gebruik seksspeeltjes zoals bedoeld en sla levensmiddelen over, Als je een nieuw seksspeeltje krijgt, neem dan de tijd om de aanwijzingen te lezen. Als seksspeeltjes nieuw voor je zijn, doe het dan langzaam aan en stop als iets ongemakkelijk aanvoelt. Gebruik geen levensmiddelen als een banaan of komkommer. We horen ook vaak dat mensen mobiele telefoons gebruiken op trillende of elektrische tandenborstels Als er iets fout gaat met het product of de batterij erin kan dat heel vervelend worden.

Gebruik een toy cleaner, De meeste mensen leggen hun speelgoed na gebruik opzij om er na een paar dagen achter te komen dat het nog schoongemaakt moet worden. Doe niet meer! Als je het speelgoed niet meteen schoonmaakt, kan het materiaal beschadigd raken. Je wilt ook niet dat de schimmel in of op het seksspeeltje zit! Er zijn speciale reinigers voor seksspeeltjes verkrijgbaar - Hoeveel procent van de vrouwen maakt gebruik van speeltjes.

Brenda Ontwerpt Seksspeeltjes: Ik Test Alle Toys Zelf'

De toy cleaner bevat geen alcohol, maar heeft een antibacterieel ingrediënt dat de vorming van geurtjes, schimmels en bacteriën tegengaat. De reiniger wordt op het speelgoed aangebracht en met een doek over het speelgoed gewreven. Laat de toy cleaner ongeveer een minuut lopen en spoel hem daarna af onder stromend water. Sex Toys - Mail & Female.

Droog het speeltje daarna af met een droge doek en je speeltje is weer klaar voor gebruik! Sextoys in de vaatwasser, Veel seksspeeltjes kunnen gewoon in de vaatwasser worden gereinigd! Elektrische seksspeeltjes zoals vibrators zijn niet vaatwasmachinebestendig. De elektrische onderdelen kunnen dan beschadigd raken. Dildo's en pluggen zijn over het algemeen het beste in de vaatwasser.

De 10 Beste Seksspeeltjes Voor Stelletjes En Sekspartners

Satisfyer ProLovense Lush Review

Spoel het speeltje na het schoonmaken goed uit. Antibacteriële zeep is niet prettig om in contact te komen met de geslachtsorganen. Hoekjes en gaatjes zijn plekken waar vuil gemakkelijk vast kan komen te zitten. Hiervoor kunt u het beste een wattenstaafje gebruiken. Kan je een toy schoonmaken met een antibacterieel doekje? Het schoonmaken van een seksspeeltje met een antibacteriële doek is een snelle en effectieve manier om het schoon te houden.

Zorg ervoor dat het speeltje de bodem van de pan niet raakt om verbranding te voorkomen. Wees daarnaast voorzichtig met glazen seksspeeltjes. Vaak mogen ze niet te lang aan hoge temperaturen worden blootgesteld. Laat het glazen seksspeeltje maximaal een minuut in kokend water staan als je hem op deze manier wilt schoonmaken.

Voor Het Eerst Een Vibrator Gebruiken?

Je kunt de masturbator het beste binnenstebuiten keren om de binnenkant goed schoon te maken. Breng vervolgens de toy cleaner aan op de binnenkant van het speeltje en spoel het daarna af met warm water. Veeg het speeltje vervolgens af met een droge doek en laat het drogen in een goed geventileerde ruimte. lovense lush 2.

Zie je binnenin zwarte stippen? Dit is een teken van schimmel. Op dit moment hoef je niets anders te doen dan je speeltje weg te gooien. Zonde! Extra onderhoud tips voor je seksspeeltje:Verwijder altijd de batterij vooraf het schoonmaken van de toy, Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis in combinatie met een siliconen toy.

Vakantieseks: Deze Speeltjes Kunnen De Koffer In

Bewaar je toy in een zakje of verpakking. Op deze manier kan er geen stof bijkomen.

It's sexy timeee! Om de spanning in bed - of waar dan ook - een beetje op te voeren, kunnen seksspeeltjes ontzettend leuk zijn om samen óf alleen te gebruiken. Het aanbod van sextoys is tegenwoordig groots, oftewel: er is voor ieder wat wil(d)s. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Vreemdgaan App

Waarschijnlijk heb je wel al eens gehoord van de LELO Sona Cruise: een van de fijnste en meest complete clitorisstimulators om dit moment. Je kunt hier samen een heel intiem en intens moment mee beleven. De vibrator maakt namelijk gebruik van speciale geluidsgolven(!) waardoor de clitoris en gevoelige delen daaromheen volledig gestimuleerd worden.

€ 7,99Erotisch spel, Tease en please elkaar met een erotisch spel. Aan de hand van onderstaand spel, stel je elkaar vragen en voer je diverse opdrachten uit. Op deze spannende manier kom je erachter wat jij en je lief nou écht fijn en opwindend vinden. Spelen maar. Bol. com € 32,89 De Moonshake De Moonshake massager is een geweldige wandvibrator die je voor heel veel verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Eerste Keer Buttplug

Door de verschillende opzetstukken kun je hem veranderen in een duovibrator en/of partnervibrator, waardoor jullie er eindeloos veel plezier van hebben samen. Willie. nl € 89,95 Koppelvibrator, Een koppelvibrator zorgt ervoor dat jullie beide op hetzelfde moment gestimuleerd worden. Je kan het speeltje voor en tijdens de sex gebruiken. Deze koppelvibrator met twee vibratiestanden kan jullie als koppel in hogere sferen brengen.

De L’Eve vrouwvriendelijke vibrator Meer en meer vrouwen hebben tegenwoordig 1 of meerdere speeltjes in huis. Toch vinden sommigen de aanschaf ervan nog een drempel of vinden bijvoorbeeld de standaard ‘staaf-vorm’ of de grootte wat ‘eng’. Tijdens mijn werk hoor ik regelmatig van vrouwen dat ze best een seksspeeltje zouden willen, maar het er nog niet van is gekomen.

Hoeveel Procent Van De Vrouwen Maakt Gebruik Van Speeltjes

Toe Aan Een Spannender Seksleven? Dit Is De Top 10Beste Cockring

Op die manier wil ik het voor alle dames mogelijk maken om op een laagdrempelige manier optimaal te genieten. Wat maakt de L’Eve anders dan andere speeltjes als een blaadje (leaf) aan een boom. Organisch, zacht en plat. Anders dan de standaard staaf-vormige speeltjes. De L’Eve ligt daardoor lekker in de hand en volgt de vormen van het vrouwelijk lichaam.Opladen gaat eenvoudig via de meegeleverde usb-kabel Van de opbrengst gaat een deel naar stichting Olijf, die zich inzet voor zorg en leven van vrouwen die gynaecologische kanker hebben (gehad) Let op: het betreft een , dus de oplage is beperkt! Waar is de L’Eve te krijgen .

Meer van Populair

Navigation

Home

Latest Posts

Vind De Perfecte Sokken Bij Onze Outlet

Published Jun 01, 23
4 min read

Biggenruggen Kopen

Published May 29, 23
3 min read

Gepersonaliseerd Afscheidscadeau Collega

Published May 24, 23
6 min read